Ny sesong!

Ny sesong!

Det nærmer seg slutten av sommerferien, og det er på høy tid å blåse støvet ut av instrumentet, i alle fall hvis det har ligget siden i juni – eller kanskje enda lenger…?

Nittedal og Hakadal Janitsjar spiller i gang en ny og spennende sesong torsdag 17. august klokken 18:30. Første øvelse blir i år på Li skole, men aulaen i Bjertnes videregående skole er korpsets faste øvingslokale. Nye og gamle medlemmer ønskes velkommen til en ny sesong under ledelse av korpsets faste dirigent John Philip Hannevik.


Vi har flere varierte konserter i Nittedals storstue Flammen på programmet. Første helg i september har vi en lokal kick-off, før vi har premierekonsert sammen med Nes janitsjarkorps torsdag 14. september.

Senere i høst samarbeider vi også med bygdas skolekorps, og vi har kirkekonsert i Rotnes kirke, før den tradisjonelle Nyttårskonserten i Flammen går av stabelen søndag 7. januar, denne gangen med Marius Roth Christensen som solist og Tarjei Grimsby som dirigent. Videre ledes vi av vår faste dirigent John Philip Hannevik i NM janitsjar 2024.

Vi har en fin besetning, men vi har ledige plasser i de fleste instrumentgrupper, og ønsker interesserte hjertelig velkommen for en korpsprat! Ta kontakt med leder Mona Hansen, 97 13 50 22! 😃

Stengt for kommentarer.