Første øvelse etter sommerferien er 18. august

Første øvelse etter sommerferien er 18. august

Da er sommerferien over om bare et par dager, og Nittedal og Hakadal Janitsjar starter friskt på ny korpssesong – under ledelse av korpsets faste dirigent John Philip Hannevik – torsdag 18. august klokken 18:15 i aulaen på Bjertnes videregående skole.

Første arrangement er oppstartseminar på Källviken Semesterby ved Strömstad 2-4. september

Källviken Semesterby

Første konsert er allerede påfølgende torsdag, 8. september, i Bjertnesaulaen. Av repertoaret til denne konserten kan nevnes: «Divertimento» av Vincent Persichetti og overturen til «Tryllefløyten» av Mozart, og flere andre.

NHJ er en hyggelig gjeng som setter høye krav til seg selv og trives med utfordrende repertoar – fra første dag – så hvis du liker å utfordre deg selv musikalsk, hater å ikke fikse egen stemme, og setter de tre timene med korpset på torsdagskvelden høyere enn lønningspilsen, er NHJ antakelig et korps der du også vil trives. Alle er imidlertid velkommen til å prøve seg hos NHJ!

For de som reiser kollektivt stopper buss 390 fra Oslo bussterminal rett utenfor skolen, holdeplassen heter «Dam». Korpset har ellers mange medlemmer både nord og sør for Nittedal, så det er gode muligheter for å få haik. Nye og gamle medlemmer ønskes uansett hjertelig velkommen!

(Foto av Bjertnes vgs. er lånt fra Google Street view)

Stengt for kommentarer.