5 kjappe om NM-perioden med hornist Stener Johansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan synes du regionsmesterskapet på søndag gikk?

Jeg synes det gikk bra. Vi spilte en bra konsert og slo de vil skulle slå. I tillegg slo vi korps som spiller i divisjoner over oss i NM. Akustikken var litt uvant, men det synes jeg vi taklet fint. Det har gått mye verre i RM for oss tidligere, så jeg er fornøyd!

 

Hva tenker du om årets NM-oppkjøring?

NM-oppkjøringen i år har vært veldig bra. Mye av rosen for det går til dirigenten. Begge seminarene vi har hatt har vært bra og jeg liker stykket vi spiller. Jeg vil si at dette er en av de bedre oppkjøringene vi har hatt. Nå må vi bare greie å få det siste boostet før helga så tror jeg det blir kjempebra!

 

Hvilke fordeler tror du Nittedal og Hakadal janitsjar har til NM?

Vår fordel er at vi er mange som har spilt sammen lenge. Vi kjenner hverandre godt og er vant til å spille sammen. I større korps er det ofte mye utskiftninger så folk blir ikke like godt kjent med å spille sammen. Det at gruppene våre er gjennomgående jevne er noe av det vi fikk skryt for av den ene dommeren i RM.

 

Hva er det morsomste ved NM?

Noe av det som er gøy med NM er at vi får muligheten til å jobbe i dybden med et stykke. Dette får vi ikke muligheten til i like stor grad resten av året. Hele prosessen er morsom. Også alt i Trondheim egentlig. Vi har jo noen ritualer. Fra vi går av scenen, får oss den første ølen, Steinar og akevitten hans og så ende opp i Trønderkjellern. Det er en intens helg. Får håpe vi rykker opp i 1.divisjon igjen så vi kan feire både fredag og lørdag kveld!

 

Hva er din beste NM-opplevelse?

Sånn resultatmessig må det jo bli den gangen vi kom på 2. plass i elitedivisjon. Jeg vet likevel ikke om det var da jeg hadde den beste følelsen da vi gikk av scenen. Jeg hadde en like så god følelse da jeg gikk av scenen det året vi rykket ned fra elitedivisjon. Det er jo klart at resultatet påvirker opplevelsen i ettertid. Vi blir happy når vi vinner og deppa når vi taper. Jeg synes likevel ikke vi skal glemme hva slags følelse vi hadde da vi gikk av scenen.

By | 2017-06-04T01:20:04+00:00 mars 28th, 2017|Nyheter|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Emma Schiro 2017-03-29 at 14:22

    Lykke til med oppkjøringa og NM!! Jeg heier på dere! Jeg savner å spille med dere, og det gjør alltid litt vondt i sjela når det er NM!!

Comments are closed.