Nittedal og Hakadal Janitsjar søker ny dirigent

Nittedal og Hakadal Janitsjar er et amatørmusikkorps fra Nittedal kommune. Vår faste øvingsdag er torsdager, klokka 18.30-21.30.

Nittedal og Hakadal Janitsjar (NHJ) ble stiftet i 1987, som en sammenslåing av Nittedal Musikklag og Hakadal Musikkorps. I nyere tid har vi markert oss som et seriøst arbeidende musikkorps i stadig framgang. Vi har en god rekruttering fra bygdas tre skolekorps og har i dag en fin besetning med rundt 45 medlemmer. Gjennomsnittsalderen ligger rundt 35 år, med medlemmer fra 16 til nærmere 70 år. NHJ satser på den ene siden å holde i hevd gode, gamle tradisjoner, samtidig som vi forsøker å tenke nytt.

Av de gamle tradisjonene står nyttårskonsertene høyt. Forestillingen er flere ganger utropt til «årets kulturbegivenhet i Nittedal».

I de senere årene har korpset også hevdet seg i regionale og nasjonale konkurranser. I region Øst har korpset i mange år deltatt i 1. divisjon, i det som trolig er landets tøffeste korpsmiljø. I norgesmesterskapene har korpset etablert seg blant korpsene i de øverste divisjonene.

På programmet står også kirkekonserter, utendørskonserter og samarbeidskonserter både innenfor og utenfor kommunens grenser.

Korpset fikk Nittedal kommunes kulturpris i 2000.

I mars 2017 åpnet Nittedal kommunes nye kulturhus; Flammen. Dette har gitt korpset tilgang til et svært moderne og flott konsertlokale innenfor kommunens grenser.

Nittedal og Hakadal Janitsjar er i kontinuerlig musikalsikalsk utvikling, og vi søker en ny dirigent som kan utvikle korpset videre.

Vi ønsker en dirigent med relevant musikkutdannelse og erfaring.

Arbeidsoppgaver:

  • Musikalsk ansvarlig i samarbeid med styret og MU (musikkutvalg)
  • Musikalsk utviklingsarbeid
  • Ukentlige øvelser, seminarer, konserter, konkurranser

Lønn etter avtale.

Spørsmål rundt engasjementet kan rettes til: Marianne Szallies (leder), mobil 90476479.

Søknad med CV og attester sendes til: post@nhj.no

Aktuelle kandidater til stillingen blir kalt inn til intervju/samtale og prøvedirigering.

Søknadsfrist: 15. april 2017

By | 2017-03-07T10:07:11+00:00 mars 7th, 2017|Nyheter|Kommentarer er skrudd av for Nittedal og Hakadal Janitsjar søker ny dirigent

About the Author: